Reinwardt studenten ontwikkelen expositie 30 jaar Kleinkunst Festival

Gepubliceerd op

In opdracht van het Amsterdams Kleinkunst Festival ontwikkelden 7 studenten van de bachelor Cultureel erfgoed van de Reinwardt Academie een tentoonstelling, exclusief te zien van 4 t/m 16 april, in de foyer van Theater Bellevue.

 

Opening

Het Amsterdams Kleinkunst Festival bestaat 30 jaar: een archief vol foto’s, krantenartikelen, affiches, festivalkranten en opnames. Beelden die normaliter in eigen beheer zijn, maar voor 1 keer uit het festivaldepot worden getrokken. Dinsdag 4 april om 19:30 uur wordt de expositie feestelijk geopend door Evert de Vries.

Programma AKF Deluxe

Van 3 t/m 16 april staat Amsterdam in het teken van de kleinkunst tijdens AKF Deluxe. Op en rondom het Leidseplein zijn voorstellingen te zien van onder andere Het Nieuwe Lied, Hans Dorrestijn, Shaffy Chantant 2017, Stefano Keizers en Kiki Schippers. Verder omvat het festivalprogramma een jubileumavond in het DeLaMar Theater, de ontknoping van het concours om de AKF Sonneveldprijs en de uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs. Kijk voor meer informatie op amsterdamskleinkunstfestival.nl.

Delen