Aanmelden voor de Cursussen Productie kan nog tot 26 juni a.s.

Gepubliceerd op

Heb je een passie voor film? Zou je graag aan de slag gaan op een filmset als productieassistent? Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, sociaal vaardig en vind je het leuk om in een team te opereren? Dan is de eenjarige cursus Productie iets voor jou.

Heb je een passie voor film? Zou je graag aan de slag gaan op een filmset als productieassistent? Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, sociaal vaardig en vind je het leuk om in een team te opereren? Dan is de eenjarige cursus Productie iets voor jou. 

In de periode van september tot en met juni kun je aan de Nederlandse Filmacademie een eenjarige cursus volgen. Je krijgt inzicht in de totstandkoming van een filmproductie en doet werkervaring op binnen de gekozen richting.

De cursus bestaat uit twee delen, een deel theorie van ongeveer vier weken en een praktijkdeel. Het theoriegedeelte start in september. Aansluitend begint het praktijkgedeelte dat doorloopt tot de zomervakantie. In die periode assisteer je bij filmproducties van de Filmacademie. De lessen worden verzorgd door ervaren (gast)docenten. 

Wie de cursus met goed gevolg heeft afgerond, ontvangt een Filmacademie-certificaat en kan aan de slag in assistentfuncties.

Meer informatie over de desbetreffende cursussen vind je hier.

Delen