Leer alles over filmmaken tijdens de workshop van 'Bloed Kruipt'

Gepubliceerd op

Altijd al interesse gehad in films of het maken daarvan? Ambitie om filmmaker te worden of aanmelding te doen voor de Filmacademie? Dan is dit dé workshop voor jou!

Altijd al interesse gehad in films of het maken daarvan? Ambitie om filmmaker te worden of aanmelding te doen voor de Filmacademie? Dan is dit dé workshop voor jou!

Tijdens deze Filmworkshop geven eindexamenleerlingen van de Nederlandse Filmacademie alle informatie over het maken van een film. Aan de hand van hun afstudeerfilm 'Bloed Kruipt' geeft elke discipline een kijkje achter de schermen en kom je de ins- en outs te weten over het maken van film.

Er worden exclusieve beelden van de film 'Bloed Kruipt' vertoond en je kunt alle vragen, over het maken van film, aan de crewleden stellen. Elk onderdeel komt aan bod. Hoe komt een scenario tot stand? Hoe wordt een begroting gemaakt? Wat bespreekt de regisseur nu echt met de acteurs? Hoe bepaalt een cameraman de shots en hoe worden deze gemaakt? Al deze vragen en meer worden beantwoord.

De workshop vindt plaats op 3 juni in de cinema van de Filmacademie.

Tickets zijn te koop via deze link en kosten €12,50. De workshop duurt ca. 2,5 uur.

Voor meer informatie, stuur een mail naar: filmacademieworkshop@gmail.com 

Delen