Studenten Moderne Theaterdans in 'Rito de Primavera' van Holland Festival

Gepubliceerd op

De eerste- en tweedejaarsstudenten dansen in de Holland Festival productie Rito de Primavera van danser en choreograaf José Vida

l.

Een heidens offerritueel, een dans des doods en het begin van een nieuwe lente. Zolang de mens bestaat, wordt er ritueel gedanst. De Chileense choreograaf José Vidal creëerde een compleet nieuw ritueel voor de huidige tijd, met vijftig dansers, een elektronische soundtrack door dj en multi-instrumentalist Jim Hast en een euforische enscenering die alle zintuigen aanspreekt. Dansers en publiek komen samen in het bijna-donker van de Zuiveringshal West. Ga op in het collectief en ervaar deze mystieke underground rave. Dit is een gepassioneerd feest van de dans.

Locatie, data, reserveren
Zuiveringshal, Westergasfabriek, Amsterdam
Meer informatie en reserveren via Holland Festival

zo 4 juni om 20.30
ma 5 juni om 16.00
ma 5 juni om 20.30

Delen