Wervingsactie Jan Kassies Fonds ‘Voor jouw collega’s van morgen’

Meet me in Lomark - foto: Robert van der Ree

Gepubliceerd op

Het Jan Kassies Fonds, onderdeel van Stichting Fondsen de Theaterschool, start een wervingsactie onder het motto ‘Voor jouw collega’s van morgen’.

Het Jan Kassies Fonds steunt met donaties studenten Academie voor Theater en Dans

Het Jan Kassies Fonds helpt studenten van alle opleidingen aan de Academie voor Theater en Dans om hun opleiding te voltooien en daarmee de stap naar het werkveld maken als theatermaker, danser, choreograaf, acteur, regisseur, producent of theaterdocent.

Bachelorstudenten (na het behalen van hun propedeuse) en Masterstudenten die zeer grote moeite hebben het collegegeld te betalen en geen recht (meer) hebben op studiefinanciering, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage in het collegegeld.

Maar hiervoor is geld nodig. Daarom start het fonds een Tientjesactie onder het motto 'Voor jouw collega’s van morgen’ en roept zoveel mogelijk studenten, alumni, (oud-)docenten en medewerkers van de Theaterschool / Academie voor Theater en Dans op om een tientje per jaar te doneren en zo hun collega’s van morgen te steunen.

Meer informatie over het Jan Kassies Fonds en de actie is te vinden op www.jankassiesfonds.nl

Tientjesactie
Het Jan Kassies Fonds helpt studenten aan alle opleidingen van de Academie voor Theater en Dans hun studie te voltooien. Doneer aan het Jan Kassies Fonds en steun jouw collega's van morgen. Doe mee met de tientjesactie.

Delen