Boekpresentatie van ‘Gesprekken met Makers: Marien Jongewaard’.

Gepubliceerd op

Wees welkom donderdag 21 september bij de boekpresentatie van ‘Gesprekken met Makers: Marien Jongewaard’.


Met daarvoor de voorstelling zwart/zwart; omdat -zoals Theater Kikker het zo mooi verwoordt- we nooit genoeg krijgen van het compromisloze acteren van Marien. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets voor de voorstelling via de site van Kikker.
Extra ook op deze donderdag: Kikker Kletst met Erik-Ward Geerlings. Na afloop van de voorstelling op donderdag gaan Jolie Vreeburg en Harm Lambers in gesprek met Erik-Ward Geerlings, schrijver van zwart/zwart en tevens psychotherapeut, over de bijzondere achtergronden van de toneeltekst.

Meer info over de voorstelling:www.theaterkikker.nl/agenda/kikker-kiest-zwart-zwart/

Meer informatie op Facebook: www.facebook.com/events/1487596831319937

Delen