Inzamelingsactie 5 O’ Clock Class voor het National Institute of Arts (NIA) op Sint Maarten

Gepubliceerd op

Wij hebben allemaal de verschrikkelijke beelden zien langskomen op tv. Door orkaan Irma is er onwijs veel verwoest op Sint Maarten. Niet alleen huizen, winkels, natuur, ook de dansscholen en het Cultureel Centrum NIA van Sint Maarten, waar veel kunst en vooral dans wordt beoefend, zijn zwaar getroffen!

Wij hebben allemaal de verschrikkelijke beelden zien langskomen op tv. Door orkaan Irma is er onwijs veel verwoest op Sint Maarten. Niet alleen huizen, winkels, natuur, ook de dansscholen en het Cultureel Centrum NIA op Sint Maarten, waar veel kunst en vooral dans wordt beoefend, zijn zwaar getroffen!


Percy Kruythoff, coördinator van de 5 O’Clock Class,  begon zijn danservaring aan het National Institute of Arts (NIA) op Sint Maarten. Op dit moment studeren verschillende leerlingen die afkomstig zijn van Sint Maarten aan de 5 O’Clock Class. Oud-5OCC’er Jeanne van Beek (nu vierdejaarsstudent Docent Dans), was tijdens de verwoestende storm op het eiland om stage te lopen bij het NIA. Zij heeft alles van dichtbij gezien en weet als geen ander hoe hard hulp nodig is.

De ramp heeft dus extra grote betekenis voor de 5OCC en daarom willen we geld inzamelen voor het NIA om hun verwoeste school weer op te bouwen. Jullie kunnen ons daarbij helpen!

WAT GAAN WIJ DOEN?
De 5 O’Clock Class houdt een inzamelingsactie voor Sint Maarten. Dit gebeurt op verschillende manieren:

ACTIES
5 O’Clock Class studenten kunnen zich laten sponsoren door hun eigen achterban: familie, buren, vrienden, dansscholen, etc. Ook kan iedereen persoonlijk geld inzamelen door zelf acties te ondernemen. De opbrengst kan worden ingeleverd tijdens de actiedag op 14 oktober of worden overgemaakt op onderstaand rekeningnummer.

GROTE ACTIEDAG ZATERDAG 14 OKTOBER
Tijdens een dagvullend programma in Antilliaanse stijl doen de 5 O’Clock Class leerlingen mee aan  workshops van topdocenten op zaterdag 14 oktober van 9:30 tot 16:00 uur  op de Academie voor Theater en Dans.  Ook mensen van buitenaf kunnen meedoen aan de workshops. Ouders, grootouders, familie, vrienden en buren kunnen komen kijken bij de workshops. De entree per bezoeker is € 5,-, de opbrengst is voor Sint Maarten.

IEDEREEN IS WELKOM
Nodig iedereen die je kent uit om bij de workshops te komen kijken. Iedereen kan meedoen aan de workshops en/of genieten van de combinatie dans, Antilliaanse sfeer, hapjes, muziek en gastvrijheid. We hopen dat je je hart laat spreken. Doneer wat je kunt, om ervoor te zorgen dat de kinderen op Sint Maarten weer kunnen dansen!

DONEREN
Als je niet aanwezig kunt zijn en toch wilt helpen kun je een bijdrage storten op:
Rekeningnummer:  NL 84RABO0152210652  t.n.v. 11karma te Nijmegen, o.v.v. Inzamelingsactie NIA  (indien gewenst kun je ook je eigen naam of groepsnaam vermelden).

Delen