Open Sweelincksessies - viool

Gepubliceerd op

Dit jaar organiseert de Sweelinck Academie weer een aantal Open Sweelincksessies voor vioolleerlingen. Deze sessies zijn bedoeld om leerlingen en docenten uit de regio met elkaar en met de Sweelinck Academie in contact te brengen. We werken in de vorm van een voorspeelochtend of -middag. Iedere docent neemt één of twee leerlingen mee die in een van de zalen van het Conservatorium van Amsterdam mogen optreden. Desgewenst wordt er voor pianobegeleiding gezorgd. Na afloop drinken de docenten gezamenlijk een kop koffie en praten over hun vak en de leerlingen die zojuist hebben gespeeld.

De data
* zo 12 november 11.00-13.00 uur Sweelinckzaal
* za 6 januari 11.00-13.00 uur Bernard Haitinkzaal
* zo 25 maart 15.30-17.30 uur  Bernard Haitinkzaal
* vr 11 mei 18.30-20.00 uur lokaal 445

Docenten kunnen zich opgeven via een mail naar: wiesje.miedema@gmail.com

 

Delen