Gouden Kalveren voor alumni Abbey Hoes en George Tobal

foto:ANP

Gepubliceerd op

Abbey Hoes, afgestudeerd in 2016 aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie (ATKA) en George Tobal, alumnus uit 2012, hebben de Gouden Kalveren voor beste actrice en voor beste acteur in televisiedrama gewonnen.

De Gouden Kalveren werden uitgereikt op vrijdag 29 september tijdens het L’OR Gouden Kalveren Gala in de Stadsschouwburg Utrecht.

Beste Actrice Televisiedrama  
Abbey Hoes - Petticoat

Beste Acteur Televisiedrama
George Tobal en Majd Mardo - One Night Stand XII - Jungle

Het Gouden Kalf, de Grote Prijs van de Nederlandse Film, wordt sinds de eerste editie van het Nederlands Film Festival in 1981 jaarlijks uitgereikt aan onder meer de beste Nederlandse filmmakers, scenarioschrijvers, producenten, acteurs en actrices. Bij de 37e editie van de Gouden Kalveren werden in totaal twintig beeldjes uitgereikt in de Stadsschouwburg in Utrecht.

Kijk voor het overzicht met alle prijswinnaars op: https://www.filmfestival.nl/publiek/nominaties-gouden-kalveren/

Delen