Drie CvA-studenten gekozen tot Laureaat Classic Young Masters

Gepubliceerd op

Pianisten Jurn Tjoa en Yang Yang Cai en bariton Joris van Baar zijn op 19 november jl. tijdens de Meesterproef 2017 gekozen tot Laureaat van Classic Young Masters.

Yang Yang Cai, tweedejaars bachelor bij Jan Wijn, kreeg de onderscheiding Classic Young Master en komt hiermee in aanmerking voor het tweejarig individuele traject, wat betekent dat zij een pakket op maat krijgt ten behoeve van haar verdere ontwikkeling. Jurn Tjoa, tweedejaars bachelor piano bij Frank Peters, en Joris, derdejaars zang bij Sasja Hunnego, komen in aanmerking voor het groepstraject: een programma met advies, workshops en concertgelegenheden.

Classic Young Masters is een coachingsprogramma voor jong muzikaal talent. Uit audities worden zes kandidaten geselecteerd die zich presenteren tijdens de Meesterproef.

Meer over Classic Young Masters

Delen