Nog enkele plaatsen beschikbaar voor nascholingscursus 'Ook kunstenaars koken met water'

Gepubliceerd op

Welke plek heeft kunst in een kinderleven? Wat kun je doen met meel, water of een oude mixer? Hoe wordt kunst en cultuur een volwaardig onderdeel van het onderwijs? In deze vierdaagse nascholingscursus van de master Kunsteducatie vormen verhalen van kinderen het uitgangspunt voor het ontwikkelen van een inspirerende vorm van authentieke kunsteducatie die past binnen je eigen onderwijspraktijk.

De cursus is bedoeld voor leerkrachten en beleidsmakers in het basisonderwijs en de kinderopvang, afgestudeerde kunstvakdocenten, BIKā€™ers, PABO-docenten en andere professionals die werken met kunsteducatie en kinderen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de cursus, die plaatsvindt op zaterdagen in januari en maart 2018. Deelnemers ontvangen een certificaat van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Meer over de nascholingscursus 'Ook kunstenaars koken met water'

Delen