Stem voor de publieksprijs van de AHK Eindwerkprijs en kom naar de uitreiking!

Gepubliceerd op

Op maandag 27 november reikt de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten voor de zesde keer de AHK Eindwerkprijs uit. Tien afstudeerprojecten van lichting 2017 zijn genomineerd; vijf bachelorprojecten en vijf masterprojecten.

Naast een zeer goede beoordeling zijn de manier waarop de studenten een verbinding hebben gelegd met de buitenwereld en de relevantie van hun werk voor de ontwikkeling van het vakgebied, belangrijke criteria voor de prijs. De Eindwerkprijs, bestaande uit een geldbedrag van € 3.000, wordt uitgereikt in twee categorieën: voor het beste bachelorproject en voor het beste masterproject. Daarnaast wordt er een publieksprijs uitgereikt, waarvan de inhoud een verrassing blijft tot aan de uitreiking. Hiervoor kunt u een stem uitbrengen op uw favoriete genomineerde via ahk.nl/eindwerkprijs. Daar vindt u ook informatie over alle genomineerde werken.

U bent van harte uitgenodigd om op 27 november de feestelijke uitreiking bij te wonen in de Breitner Academie, Overhoeksplein 2. U kunt zich hier aanmelden.

Programma

16:00 Inloop met koffie en thee

16:30 Aanvang officieel gedeelte programma:

  • Welkomstwoord door Bert Verveld, voorzitter College van Bestuur
  • Videopresentaties van de genomineerden
  • Oordeel van de jury door voorzitter Xandra Schutt
  • Prijsuitreiking


Vanaf 18:00 is er een borrel.

Bekijk alle genomineerde projecten

Delen