MTD alumna Sabine Molenaar - winnaar BNG Bank Dansprijs 2017 - op tournee door Nederland

That's it - Sabine Molenaar / foto: Sarisden Engelsman

Gepubliceerd op

Sabine Molenaar, afgestudeerd in 2007 aan de opleiding Moderne Theaterdans, Astrid Boons en Ryan Djojokarso wonnen 7 oktober jl. de BNG Bank Dansprijs 2017.  Met deze prijs, waaraan een bedrag van € 50.000 is verbonden, gaan de drie beloftevolle choreografen nu met de voorstelling DansClick op tournee door Nederland.

DansClick biedt een geweldige ervaring met de nieuwste generatie dansmakers. De makers stellen zich in videoportretten aan u voor.  Sabine Molenaar danst speciaal voor DansClick een excerpt uit haar solo That's It. Van Astrid Boons ziet u het intense duet Rhizoma; Ryan Djojokarso toont het humorvolle On Hold. 

De tryout van DansClick is op do. 1 maart 2018 om 20:30 in Korzo Studio, Den haag
De premiere is op vr. 2 maart 2018 om 20:15 in De Hofnar, Valkenswaard

Voor de volledige speellijst ga naar: http://www.korzo.nl/nl/producties/dansclick-19

That's it - Sabine Molenaar / foto: SarisdenEngelsmanThat's it - Sabine Molenaar / foto: Terri Florido

Delen