Nieuwe AIR-publicatie: Teaching Interdisciplinairy Artistic Research

Gepubliceerd op

Teaching Interdisciplinairy Artistic Research is een onderzoeksverslag van Diane Carp, docent en onderzoeker bij de master Kunsteducatie, over de lespraktijk van beeldend kunstenaar, filmmaker en theater- en operaregisseur Henk Schut. Schut is al ruime tijd verbonden aan de master, waar hij interdisciplinair onderwijs ontwikkelt. Zijn veelzijdige internationale kunstpraktijk is een belangrijke inspiratiebron voor de studenten.

Diane Carp kreeg de gelegenheid om gedurende een programmacyclus deze specifieke onderwijspraktijk systematisch te onderzoeken en vast te leggen. De resultaten zijn vastgelegd in Teaching Interdisciplinairy Artistic Research, dat digitaal is uitgegeven door ON AIR in samenwerking met het lectoraat Kunsteducatie.

Lees de publicatie

Delen