Laurens de Man wint Kunst aan de Dijk Prijs voor Jong Talent

Gepubliceerd op

Organist en pianist Laurens de Man heeft de Kunst aan de Dijk Prijs 2018 gewonnen. Op 12 april a.s., tijdens een concert in het Oude Kerkje in Kortenhoef, neemt hij de prijs in ontvangst.  

Laurens de Man (’s-Hertogenbosch, 1993) studeerde piano en orgel aan het Conservatorium van Amsterdam, bij resp. David Kuyken, Jacques van Oortmerssen († 2015), Pieter van Dijk en Matthias Havinga. In 2016 slaagde hij cum laude voor zijn masterexamen orgel; zijn masterexamen piano in 2017 werd bekroond met het predikaat 'uitmuntend'.

De Kunst aan de Dijk Prijs is een initiatief van Kunst aan de Dijk Kortenhoef en wordt ieder jaar uitgereikt aan een jonge talentvolle musicus of beeldend kunstenaar ter ondersteuning van zijn of haar verdere ontwikkeling. 

Meer informatie

Delen