Meld je nu aan voor Blok 3 van de ZZP-cursus Ondernemen in de creatieve sector

Gepubliceerd op

Het derde deel van de succesvolle ZZP-cursus Ondernemen in de creatieve sector start op 26 maart. De cursus wordt georganiseerd door de Academie voor Theater en Dans i.s.m. IXA en twee alumni (Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie en Productie Podiumkunsten) een cursus voor beginnende ondernemers uit de creatieve sector. De cursus vindt elke maandagavond plaats.

In blok 3 staat het volgende centraal: WAT VOOR SOORT ONDERNEMER WIL IK ZIJN EN HOE LAAT IK DAT AAN DE WERELD WETEN?


Programma:
Maandag 26 maart van 19:00u-21:30u
Les 1 // WAT IS MIJN VERHAAL?
Info: Wie ben ik als mens en wie ben ik als professional? Is er een verschil of feitelijk hetzelfde? Wat doet dat met mijn profilering en positionering (mens of merk)? En hoe onderscheidend is dat dan werkelijk?
Docent: Frederic Melchior

Maandag 9 april van 19:00u-21:30u
Les 2 // JEZELF BLIJVEN VERSUS JEZELF VERKOPEN
Info: Met de juiste ingrediënten uit de eerste les nemen we de vervolgstap naar het vinden van je AAN-knop: hoe verkoop je jezelf of je werk? Is er een verschil? Welke klussen neem je aan en welke niet? Hoe gebruik je netwerken op een passende manier? Hoe werkt het kompas, dat ik daarvoor kan inzetten?
Docent: Frederic Melchior

Maandag 16 april van 19:00u-21:30u

Les 3 // SAMEN STERK: ONDERNEMEN DOE JE NOOIT ALLEEN
Info: We bespreken dilemma’s die je in je praktijk tegen zult komen en we onderzoeken aan de hand van een casus hoe je zelf daarmee om denkt te gaan. In hoeverre zou gezamenlijkheid je daarbij kunnen ondersteunen?
Kun je bij die dilemma’s spreken van gezamenlijke belangen?
En in hoeverre kan de Fair Practice Code zoals opgesteld door de Culturele Sector je ondersteunen?
Docent: Pauline Beran

Maandag 23 april van 19:00u-21:30u
Werksessie Blok 3 // DE ONTMOETING
Docent: Robert Meijer, Simone van Bennekom, Wendy van Os, Maarten de Wolff
Info: Deze sessie dient als inspirerende ontmoeting tussen iedereen die al ondernemer is of ondernemersplannen heeft. We dagen je uit om jezelf of je onderneming de presenteren. Wie ben jij als ondernemer en hoe ga jij de wereld bestormen? Met de ingrediënten uit de eerste twee sessies dagen we je uit je eigen verhaal, idee of product over het voetlicht te brengen en die aan elkaar te presenteren. Wie weet ontmoet je andere beginnend ondernemers met dezelfde idealen. Ook zullen het Venture Lab en de IXA, partner van de cursus, zichzelf voorstellen.

Locatie:Academie voor Theater en Dans, Jodenbreestraat 3, Amsterdam (op ma 26-3 in TPR, volgende meetings lokaal 7.01)
Aansluitend is er een gratis borrel!

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via onderstaande link:
Tickets blok 3http://tickets.ahk.nl/ProgrammaDetail.aspx?id=734
Kosten: 5 euro voor HET HELE BLOK!

Delen