Presentatie Forum #1 – De Hal op de Academie van Bouwkunst

Gepubliceerd op

“Als het huis een universum is, wat is de hal van het huis dan?”

Afgelopen zondagmiddag 11 maart, werd op de Academie van Bouwkunst Forum #1 – De Hal gepresenteerd. Deze editie van het tijdschrift beschouwt de vele gezichten van de hal met bijdragen van diverse architecten, schrijvers, dichters, beeldmakers en fotografen.

De Hal
is de eerste editie van de nieuwe reeks waarin het huis de basis is in de zoektocht naar de relevantie van architectuur voor het dagelijks leven. De nieuwe reeks van het tijdschrift Forum (2018 – 2022) verkent de architectuur als culturele opgave. Verschillende ruimtes van het huis vormen daarin de gids.

De redactie van Forum bestaat uit: Machiel Spaan, Madeleine Maaskant, Elsbeth Ronner, Luuk Kramer, Bart de Baets en Sandra Kassenaar.

Meer informatie over Forum is te vinden op www.aeta.nl

Delen