Programma bekend! Moving Together: Activism, Art and Education - A week with Angela Davis

Gepubliceerd op

Professor Angela Davis komt naar Amsterdam. Ze staat internationaal bekend om haar voortdurende inspanningen om alle vormen van onderdrukking in de Verenigde Staten en daarbuiten te bestrijden.

Van 12 tot 17 mei vinden diverse activiteiten plaats in Amsterdam en Utrecht. Het volledige programma is bekend en de kaartverkoop is gestart. Mis het niet en check het programma hier!

HALf6
De Academie voor Theater en Dans presenteert HALf6, een openbare talkshow in de centrale hal met gasten uit de stad, het veld, de studieprogramma's en de buurt. Op 8 mei zijn de leden van het curatorenteam van Moving Together: Activism, Art and Education – A Week with Angela Davis te gast. Bojana Mladenovic, Nadia Bekkers en Mikki Stelder vertellen dan meer over het project. Dit programma is vrij toegankelijk voor iedereen. 

Moving Together: Activism, Art and Education – A Week with Angela Davis is een initiatief van SNDO - School voor Nieuwe Dansontwikkeling en wordt geproduceerd door de Academie voor Theater en Dans in het kader van AIR - Artist in Residence-programma van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en het Kenniscentrum voor Materiële Cultuur (Nationaal Museum voor Wereldculturen).

Delen