Meld je aan voor de opleiding European Postgraduate in Arts in Sound (EPAS)

Gepubliceerd op

De Nederlandse Filmacademie is partner van de opleiding European Postgraduate in Arts in Sound (EPAS). Het programma draagt bij aan meer kennis over het belang van geluid voor een filmische constructie. EPAS richt zich niet alleen op sound designers, maar juist ook op makers uit andere disciplines. Je kunt je nu aanmelden voor de opleiding voor het volgende schooljaar.

Het programma biedt ruimte om te experimenteren met nieuwe vormen van sound design. De nadruk ligt op het samengaan van een technische, theoretische en artistieke benadering van de geluidspraktijk binnen een audiovisuele context.

De opleiding richt zich niet exclusief op oud-studenten van de meewerkende instellingen. De ambitie is om vanuit alle hoeken van Europa of zelfs de wereld geïnteresseerden aan te trekken. De bedoeling is dat de samenstelling van de groep zo divers is dat de studenten elkaar versterken.

Tijdens de opleiding reizen de studenten en docenten tussen de verschillende Europese instituten op en neer.

De opleiding start in september 2018 en er kunnen maximaal 10 studenten aan het programma deelnemen. De aanvragen worden door een commissie geselecteerd. 

Meer informatie: website van EPAS of e-mail martine.huvenne@hogent.be.
Aanmelddeadline: 15 mei 2018
Aanmelden:
  pre-registratieformulier 

Zien waar de studenten 2017-2018 aan gewerkt hebben? Bezoek de expositie in Gent op 6 en 7 juli 2018. 

Delen