Meld je aan voor één van de eenjarige cursussen Productie, Production Design of Licht!

Gepubliceerd op

Heb je een passie voor film? En wil je graag aan de slag als productie- of lichtassistent of assistent production design? Ben jij sociaal vaardig, niet bang om de handen uit de mouwen te steken en vind je het leuk om in een team te opereren? Dan is één van de eenjarige cursussen iets voor jou. 

In de periode van september tot en met juni kun je aan de Nederlandse Filmacademie een eenjarige cursus volgen. Je krijgt inzicht in de totstandkoming van een filmproductie en doet werkervaring op binnen de gekozen richting.

De cursussen bestaan uit twee delen, een deel theorie van ongeveer vier weken en een praktijkdeel. Het theoriegedeelte start in september. Aansluitend begint het praktijkgedeelte dat doorloopt tot de zomervakantie. In die periode assisteer je bij filmproducties van de Filmacademie. De lessen worden verzorgd door ervaren (gast)docenten. 

Wie de cursus met goed gevolg heeft afgerond, ontvangt een Filmacademie-certificaat en kan aan de slag in assistentfuncties. 

Deadlines aanmelden:

  • 25 mei 2018: Lichtassistent
  • 1 juni 2018: Productieassistent en Production designassistent

Meer informatie over de desbetreffende cursussen vind je hier.

Delen