Oud-studenten Nationale Balletacademie bij Gala voor de Benois de la Danse

Gepubliceerd op

Twee oud-studenten van de Nationale Balletacademie Timothy van Poucke en Guido Dutilh hebben meegedanst in het Gala Prix Benois de la Danse in het Bolshoi Theater in Moskou op 5 en 6 juni 2018. De Prix Benois de la Danse is de meest prestigieuze dansprijs ter wereld.

Guido Dutilh (Nederlands Dans Theater 2) danste het duet Midnight Raga van Marco Goecke, die genomineerd was in de categorie Choreograaf.
Timothy van Poucke (Het Nationale Ballet) danste het duet Two and Only van Wubkje Kuinersma, samen met Marijn Rademakers, genomineerd in de categorie Danser.

Benois de la Danse

Benois de la Danse is een initiatief van de International Dance Association in Moskou. De winnaars worden in juni 2018 in Moskou bekendgemaakt. Er zijn prijzen in de categorieën lifelong achievement, ballerina, danser, choreograaf, componist en ontwerper.

Voor meer informatie ga naar: benois.theatre.ru/en/

Delen