Nieuw seizoen 1·Lectures in samenwerking met Architectuurcentrum Amsterdam

Gepubliceerd op

Sinds 2014 organiseert de Academie van Bouwkunst in samenwerking met Architectuurcentrum Amsterdam de 1·Lectures. Deze reeks architectuurlezingen biedt een podium aan sprekers uit binnen- en buitenland om te vertellen over uiteenlopende onderwerpen uit de internationale wereld van de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur.

Afgelopen seizoen openden we de reeks 1·Lectures met Daniel Libeskind. En ook dit academiejaar (2018-2019) trappen we de 1·Lectures in stijl af met een lezing van de Japanse architect Kengo Kuma. Helaas waren de tickets binnen drie uur uitverkocht, maar er staan nog meer interessante sprekers op stapel.

Het 1·Lectures programma tot zover:

17 september: Kengo Kuma (UITVERKOCHT Locatie: Zuiderkerk)
20 september: HAUT | Do Janne Vermeulen (Team V Architectuur) en Mathew Vola (Arup)
11 oktober: Land Fabric | Catherine Mosbach (Mosbach Paysagistes)
25 oktober: tba
22 november: Vertical Sloterdijk | Kamiel Klaasse (NL Architects) en Rob van Kalmthout (Heijmans)
29 november: tba

Tijd: Aanvang: 20.00 uur / Deur open: 19.30 uur
Locatie: Academie van Bouwkunst Amsterdam, Waterlooplein 213 te Amsterdam.
Voertaal: Engels
Tickets € 5,- per lezing, te koop in de ticketshop van Architectuurcentrum Amsterdam.
Daarnaast zijn tickets te koop aan de deur, vanaf 19.30 uur op de avond van de lezing (indien voorradig). Studenten van de Academie van Bouwkunde hebben vrij toegang (indien voorradig) op vertoon van hun collegekaart.

 

Delen