Podcasts 50 jaar Regie online te beluisteren

Gepubliceerd op

De Regie Opleiding van de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam bestaat 50 jaar. Reden voor een feestelijke duik in het roemrijke verleden van de opleiding waar theaterkunstenaars als Erik Vos, Jan Joris Lamers, Gerardjan Rijnders, Susanne Kennedy en Eline Arbo studeerden.

In de reeks 50 jaar Regie-podcasts ontvangt Oscar van den Boogaard beroemde en beruchte oud-studenten uit binnen- en buitenland – onder meer Erik Vos, Gerardjan Rijnders, Marcus Azzini, Ira Judkovskaja, Lotte de Beer,  Jan Joris Lamers, Johan Doesburg, Leonard Frank en, uit Noorwegen, Victoria H. Meirik.  Hij spreekt met hen over hun visie op het vak en het theater van toen en nu. 

De podcast van de interviews staan nu online!
Ga naar: 50 jaar Regie om de interviews terug te luisteren.

De interviews vinden 7 t/m 15 september plaats in ITA Stadsschouwburg Amsterdam in het kader van het Theater Festival. Aanmelden kan hier.

 

Delen