Academie brengt publicatie uit ter ere van 110 jarig bestaan

Gepubliceerd op

Op 5 oktober 2018 vierden we het 110-jarig bestaan van de Academie van Bouwkunst. Tijdens een feestelijke borrel voor studenten, alumni, docenten en (oud)medewerkers werd de publicatie ‘Section 1.1.0’ gepresenteerd en uitgereikt aan alle aanwezigen.

Het boek geeft aan de hand van een groot aantal interviews een indruk van de activiteiten die aan de opleiding plaats vinden. De interviews met bij de Academie betrokken mensen, worden afgewisseld met voorbeelden van recent afstudeerwerk.

Tijdens de borrel werd, net als bij het 100 jarig bestaan van de Academie, een foto gemaakt van alle aanwezigen. De foto werd genomen door Jonathan Andrew. Bekijk het album op Flickr

Lees meer over de geschiedenis en het ontstaan van de Academie van Bouwkunst.

Delen