Nieuwe dansopleiding Expanded Contemporary Dance start in 2019

Gepubliceerd op

De nieuwe dansopleiding Expanded Contemporary Dance gaat van start in het studiejaar 2019-2020 bij de Academie voor Theater en Dans.

Ons innovatieve, gevarieerde en dynamische programma bereidt onze studenten voor op een levenslange danscarrière. Samen verkennen we de toekomst van de dans en onderzoeken wat 'hedendaagse dans' is. Wij trainen onze studenten om een danser en een co-creërende kunstenaar op hoog niveau te worden, met een groot fysiek bewustzijn, verbeeldingskracht, kritische capaciteiten, precisie en flexibiliteit.

De opleiding is gebouwd op de pijlers van de huidige twee opleidingen hedendaagse dans Moderne Theaterdans en Urban Contemporary/JMD. Artistiek leider van de opleiding Expanded Contemporary Dance is Bojana Bauer.

Ga naar Expanded Contemporary Dance voor meer informatie over het programma van de opleiding.

Delen