Regenboogvlag – ATD solidair met de LHBTQ+ gemeenschap

Gepubliceerd op

Op 11 oktober is het de jaarlijkse kom-uit-de-kast dag! Met het ophangen van de regenboogvlag in de ramen van ‘de punt’ wil de Academie voor Theater en Dans laten zien solidair te zijn met de LHBTQ+ gemeenschap.

We willen onze studenten en medewerkers en iedereen die langs ons gebouw loopt laten weten je bij ons jezelf kunt zijn.

A.S.V.Gay studentenvereniging

De A.S.V.Gay studentenvereniging  biedt een veilige plek voor LHBTQ+ studenten in het Amsterdamse studentenleven. Naast wekelijkse borrels en leuke feesten zijn zij erg betrokken bij allerhande maatschappelijke organisaties die de posities van deze LHBTQ+ jongvolwassenen willen verbeteren.

Wil je meer weten?

Je kunt de A.S.V.Gay bereiken via info@asvgay.nl

Delen