Afstudeervoorstelling WERELD ÉÉN 16 t/m 19 januari in Theater Frascati

Gepubliceerd op

De voorstelling WERELD ÉÉN, is een afstudeervoorstelling van de Academie voor Theater en Dans van Tabita Friis Kristensen (Regie Opleiding) Nina Kay (Scenografie Opleiding) en Arlette Schriek (Opleiding Productie Podiumkunsten), in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam. De tekst voor deze voorstelling is speciaal geschreven door Machteld Touwen en vertaald door onze spelers van de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en de Mime Opleiding.

Wij nodigen u graag uit om naar de voorstelling te komen kijken op 16 januari (Première) of op één van de andere speeldata 15 t/m 19 januari.

... ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is een nieuwe wereld
... een aardappelveld
... een speldenknop
... nee en nee
... de zon
... de maandag
... de onderwaterwereld


WERELD ÉÉN is een fysieke, speelse voorstelling over de evolutie van de mens en de aarde. Het publiek wordt mee op reis genomen in een tijdelijke wereld van live muziek, tekst, fysiek spel, licht en vormgeving.

Speeldata: 15 t/m 19 januari | 20.00 u.
Locatie: Frascati 4, Nes 71, 1012 KD Amsterdam
Kaarten zijn te koop via www.frascatitheater.nl/wereld-een-atd

spel Alidtcha Binazon, Moriah Dekker, Martijn Huisman | tekst Machteld Touwen | Dramaturgie Nuno Blijboom | Concept en regie Tabita Friis Kristensen | Decor en kostuums Nina Kay | Lichtontwerp Douwe Bulten | Componist Luka Batista | Productie Arlette Schriek | Eerste inspiciënt Floris Vermist | Campagnebeeld Kasper SchriekDelen