CvA-studenten winnen veel prijzen op PCC West 2

Gepubliceerd op

Op de regiofinale West 2 van het Prinses Christina Concours hebben weer veel CvA-studenten prijzen in de wacht gesleept.
In categorie 1 (12 t/m 14 jaar) won Pippa Schot (13) de eerste prijs. Pippa studeert viool aan de Sweelinck Academie bij Sarah Kapustin en Emma Breedveld. De tweede prijs én de Publieksprijs gingen naar Paywast Ahmad (13). Paywast studeert piano bij Marianne Boer aan de Sweelinck Academie. 

Yente Lottman (17), viool, en Zara le Clercq (16), piano, wonnen resp. de eerste en tweede prijs in categorie 2 (15 t/m 19 jaar). Zara won ook de Ensemble Aanmoedigingsprijs. Yente  en Zara studeren ook aan de Sweelinck Academie, Yente bij Sarah Kapustin en Emma Breedveld en Zara bij Marianne Boer. 

In categorie 3 (12 t/m 19 jaar) ging de eerste prijs naar Katie Yao Morgan (18), studente piano in de bacheloropleiding bij Frank Peters. Marta Vilaça (19), fluit, won de tweede prijs. Zij studeert bij Marieke Schneemann.

Aanmoedigingsprijzen werden toegekend aan Olga Göschel (14), viool, student bij Wiesje Miedema, en Shane van Neerden (19), piano. Joël Hillebrandt (13) student piano bij Marianne Boer, en Emil Grubert (17) student viool bij Maria Milstein, kregen een eervolle vermelding. 

Berhalve Zara wonnen ook Alice van Binsbergen (15), viool, student bij Wiesje Miedema, en Karla Röckmann (16), cello, student bij Monique Heidema een Ensemble Aanmoedigingsprijs. 

Delen