Welke thema's zijn op dit moment van belang voor de landschapsarchitectuur volgens Hanneke Kijne?

Gepubliceerd op

Afgelopen maand publiceerde Hanneke Kijne, hoofd Landschapsarchitectuur aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam, haar intreerede.

In de publicatie 'Meer Landschap, De noodzaak van een nieuw perspectief', geeft Hanneke Kijne aan welke thema's volgens haar op dit moment van belang zijn voor landschapsarchitectuur. Dat zijn ook de onderwerpen waar de studenten de komende jaren over gaan leren en mee werken. De thema's zijn een uitdaging voor de discipline van landschapsarchitectuur. Hanneke rekent er dan ook op dat de studenten zullen dromen over nieuwe ontwikkelingen, en dat ze deze dromen en ideeƫn overdragen aan de wereld buiten de Academie.

De intreerede werd gehouden op 27 september 2018 op de Academie van Bouwkunst. Klik hier om de publicatie te lezen en te downloaden.

Delen