Muziektheatervoorstelling De werf in beweging belicht geschiedenis NDSM-werf

Gepubliceerd op

De werf in beweging is een muziektheatervoorstelling die je meeneemt naar het roemrijke verleden van de NDSM-werf. Gebaseerd op verhalen van oud-werknemers van de werf, vertelt de voorstelling het verhaal van de bedrijvigheid, het keiharde werken en de grote saamhorigheid die kenmerkend waren op de werf.

Een rauwe voorstelling in de NDSM-Loods door meer dan 100 spelers tussen de 7 en 86 jaar oud. Theater, zang, choreografie en live muziek vloeien samen op de plek waar vroeger de reusachtige schepen gebouwd werden.

De werf in beweging is een afstudeerproject van Maaike van Agteren en Ellen Oosterwijk voor het vak Kunsteducatief Project van de Master Kunsteducatie

Waar en wanneer
4 & 5 april 2019, aanvang 19.30 uur
NDSM-Loods
NDSM-plein 85
1033 WB Amsterdam

Meer informatie en kaartverkoop: www.dewerfinbeweging.nl

Delen