Keep an Eye Filmacademie Festival 2019

Gepubliceerd op

Lichting 2019 van de Nederlandse Filmacademie studeert af tijdens de negende editie van het Keep an Eye Filmacademie Festival. Van 28 juni t/m 6 juli 2019 presenteren de studenten van de Nederlandse Filmacademie hun afstudeerwerk tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival.

In Eye Filmmuseum en Das Graduate School in Grootlab vindt van 28 juni t/m 2 juli de Artistic Research Week van de Master of Film plaats. De studenten vertonen er de resultaten van hun onderzoek naar film. Er zijn filmvertoningen, presentaties en debatten en er is een expositie.

Van dinsdag 2 juli t/m zaterdag 6 juli vinden de premières en openbare vertoningen plaats van de documentaires, korte speelfilms en commercials die gerealiseerd zijn door de bachelorstudenten. Gedurende de hele festivalperiode is er een expositie - ontworpen door studenten van de richting Production design - te zien in Eye. 

Festivalpartner is de Keep an Eye Foundation.

Kaartverkoop:

De kaarten voor de openbare vertoningen van de Bachelor kosten € 6,- en zijn vanaf dinsdag 18 juni online te koop via de website van Eye. De voorstellingen zijn gratis voor Cinevillepashouders.

De voorstellingen van de Master-studenten van 28 juni t/m 2 juli zijn gratis. Ze zijn één dag van te voren af te halen aan de kassa van Eye FIlmmuseum. 

 

Delen