Vaste Grond van Kathlyn Wuyts geselecteerd voor Het Debuut

Gepubliceerd op

De afstudeervoorstelling Vaste Grond van Kathlyn Wuyts, alumna aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie in 2019, is geselecteerd voor het ‘Het Debuut’. Kathlyn maakte de voorstelling Vaste Grond aan de hand van interviews met bewoners van serviceflats in Brugge.

Naast Kathlyn Wuyts mogen Caro Derkx (Toneelacademie Maastricht), Arber Aliaj (RITCS Brussel) het volgende seizoen op tournee door Nederland. Rudolphi Producties selecteerde hun voorstellingen op het afgelopen ITS Festival en presenteert ze straks samen onder de programmanaam ‘Het Debuut’. De jury heeft gekozen voor drie voorstellingen ‘waarbij schoonheid en troost centraal staan’.

‘Het Debuut’ is een initiatief van Rudolphi Producties die elk jaar pas afgestudeerde makers de mogelijkheid geeft hun eigen werk aan een breder publiek te laten zien. De voorstellingen zullen vanaf september in verschillende theaters in Nederland te zien zijn.

 

 

 

 

Delen