Alumna van de opleiding Theaterdocent Verkort Annabelle van de Laar wint de LKCA vakjury- en publieksprijs 'De kunst van het ontwerpen'

Gepubliceerd op

Annabelle van de Laar heeft op donderdag 26 september tijdens het event ‘De kunst van het ontwerpen’ de LKCA vakjury- en publieksprijs gewonnen. Afgelopen zomer studeerde zij af als Theaterdocent Verkort.

Inzendingen van de negen genomineerden zijn door het publiek en een vakjury beoordeeld. De vakjury van ‘De kunst van het ontwerpen’ bestond uit experts uit het veld van kunst en educatie en voorzitter Sanne Scholten, directeur van het LKCA. De jury beoordeelde de ingezonden kunsteducatieve ontwerpen op relevantie, actualiteit en geschiktheid voor de praktijk.

Annabelle wist indruk op de jury te maken met kunsteducatief project genaamd Time for losers (begeleider Dorien Folkers). Het project is een onderdeel van haar eindwerk wat Annabelle van haar opleiding heeft ontworpen. De bron voor haar ontwerp was de voorstelling Victory van MAAS

Over de ontwerpprijs
De LKCA ontwerpprijs is een prijs voor het meest innovatieve of prikkelende ontwerp door aankomende kunstdocenten.
 

Delen