Emilio Ambasz geeft startschot nieuwe serie 1·Lectures

Gepubliceerd op

De voorloper van de ‘groene architectuur’, Emilio Ambasz, zal het startschot geven voor een nieuwe 1·Lectures serie lezingen in september, oktober en november 2019. Ambasz is meervoudig bekroonde architect en industrieel ontwerper, geboren in Argentinië in 1943. De Academie organiseert de 1·Lectures in samenwerking met het Architectuurcentrum Amsterdam. Deze reeks architecturale lezingen biedt een platform voor sprekers uit binnen- en buitenland. We hebben meer interessante sprekers voor u opgesteld:

19 september - 1·Lectures met Emilio Ambasz
26 september - 1·Lectures met Tina Saaby
10 oktober - 1·Lectures met Frederik Vermeesch
07 november - 1·Lectures met Dirk Sijmons
28 november - 1·Lectures met Micha Gross (externe locatie, meer informatie volgt)

Delen