Nieuwe geluidsstudio's voor de Filmacademie

Gepubliceerd op

Afgelopen zomer is er heel hard geboord en getimmerd in de Filmacademie. Naast de bouw van een nieuwe kantine, zijn vier van de geluidsstudio’s op de tweede verdieping van de academie geheel vernieuwd.

Er zijn nu vier (in plaats van twee) geluidsstudio’s voor mixage gemaakt. De vier nieuwe studio’s zijn multifunctioneel ingericht (er kan zowel worden opgenomen als worden gemonteerd en gemixt) en ze staan bovendien allemaal in verbinding met elkaar. Hierdoor is er ruimte en flexibiliteit voor studenten gecreëerd om tegelijkertijd aan meerdere projecten te kunnen werken. Bovendien is er een nieuwe foley vloer aangelegd in Studio 6, waarmee sound designers aan de slag kunnen om de geluidsvormgeving van nieuwe filmprojecten te optimaliseren en het publiek nóg meer bij de filmische vertelling te betrekken.

Delen