Prachtige recensie Dansers van Morgen in Dance Europe

foto: Antoinette Mooy

Gepubliceerd op

De voorstelling Dansers van Morgen van de Nationale Balletacademie heeft een prachtige recensie gekregen in het internationale magazine Dance Europe. Bovendien prijkte een foto onze NBA-danseres Emma Mardegan op de cover van het magazine. Emma heeft in 2019-2020 een contact bij de Junior Company van het Nationale Ballet. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het blad dat een zo jonge danseres deze eer te beurt valt.

Enkele citaten uit de recensie in Dance Europe augustus/september, geschreven door Susan Pond:

‘The dancers rose to the occasion and there were some remarkable performances, particularly from leading lady Emma Mardegan. Besides her strong technique and impeccable fouettés she executed lyrical maturity and self-assurance. Mardegan is one of the three students joining the Junior Company next season. Watch out for her!’

‘The standard of the whole performance was very high and inspiring, and the academy staff and teachers must be very proud of this generation ‘dancers of tomorrow.’

 

cover magazine Dance Europe

Delen