ATD-alumni schitteren vanaf februari 2020 in TINA - De Tina Turner Musical

Gepubliceerd op

Maar liefst vier alumni van onze academie zijn vanaf februari 2020 te zien in TINA - De Tina Turner Musical. 

Nyassa Alberta, afgestudeerd student van de Jazz- & Musicaldans Opleiding (2007), vertolkt de hoofdrol en speelt Tina Turner. Nyassa heeft ervaring met deze rol; sinds maart is zij de understudy van de titelrol in de Duitse versie van TINA - De Tina Turner Musical. Vanaf volgend jaar dus in Nederland te bewonderen.

Almuni Arletta Boland en Chayenne Lont (allebei afgestudeerd in 2017) en Sabine van Tiel (afgestudeerd in 2013) van de opleiding Urban Contemporary (JMD) behoren ook tot de cast van de musical. Arletta Boland en Chayenne spelen beiden de rol van Ikettes, de achtergrondzangeressen van Tina Turner. 

Delen