Urban Contemporary (JMD)-studenten Evelien Jansen en Niek Wagenaar onder contract bij Hofesh II

Foto: Hofesh Shechter Company - Rahi Rezvani

Gepubliceerd op

Evelien Jansen en Niek Wagenaar, derdejaarsstudenten van de opleiding Urban Contemporary (JMD), hebben een contract aangeboden gekregen bij Hofesh II. Evelien en Niek zijn eveneens oud-leerlingen van de 5 O'Clock Class.

Evelien Jansen en Niek Wagenaar werden geselecteerd uit maar liefst 1000 mede-auditanten uit alle delen van de wereld. Hofesh II is de Junior Company van de Hofesh Schechter Company, een van de meest toonaangevende contemporary dance gezelschappen ter wereld. 

Evelien en Niek zullen in Londen gaan wonen en werken en maken een buitenlandse tournee met een splinternieuwe productie van het gezelschap. Hun contract begint officieel in januari a.s. en loopt tot eind 2020.

In 2019 was UC/JMD’er Adam Khazhmuradov ook al succesvol bij Shechter II. Hij werkt nu bij de Hofesh Schechter Company.

Meer informatie:
https://www.hofesh.co.uk/
 

Delen