AHK neemt deel aan Warmetruiendag op 7 februari

Gepubliceerd op

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten spant zich in om de belasting van het milieu door het gebruik van gebouwen en faciliteiten zo veel mogelijk te beperken. Daarom neemt de AHK op vrijdag 7 februari deel aan de landelijke energiebesparingsactie Warmetruiendag. De temperatuur wordt in de gebouwen twee graden omlaag gebracht naar 18ºC. Studenten en medewerkers komen in een warme trui naar de AHK en zo wordt er bespaard op energie en wordt CO2-uitstoot verminderd.*

Door hun warme truienfoto te posten op Twitter en/of Instagram met de hashtags #ahktrui #warmetruiendag maken studenten en medewerkers kans op een prijs. Ook wordt er biologische soep geserveerd in de kantines.

De Warmetruiendag wordt georganiseerd door het AHK Duurzaamheidsplatform.

Meer over het AHK duurzaamheidsbeleid
Meer over de landelijke Warmetruiendag

*De Academie van Bouwkunst houdt Warmetruiendag op een alternatieve datum: 14 februari.

 

Delen