MakerSpace AHK officieel geopend

Rondleiding VRAcademy © Erwin van Amstel

Gepubliceerd op

Op vrijdag 24 januari is de MakerSpace officieel geopend. Studenten van alle academies kunnen in deze werkplaats op het Marineterrein terecht voor de nieuwste technologische snufjes zoals Virtual Reality en het werken met 3D printers.

Bert Verveld, voorzitter van het College van Bestuur, trapte de opening af met een welkomstwoord. Samen met Annet Lekkerkerker, lid van het College van Bestuur, heeft hij de ruimte officieel geopend. Harry Schreurs trakteerde de bezoekers vervolgens op alle ins en outs rondom de VRAcademy; de opening werd afgesloten met diverse rondleidingen. 

Ook aan de slag in de MakerSpace?
Na het volgen van een klassikale verplichte instructie, heb je tijdens de openingstijden toegang met je studentenpas. Bo Jansen, Martijn Troost en of Peter Schuitemaker zijn maandag t/m donderdag (van 10.00 tot 20.00) vrijdag en zaterdag (van 9.00 tot 17.00) aanwezig om je te helpen in de werkplaats. Indien de instructeurs niet aanwezig zijn kun je geen gebruik maken van de machines, maar wel zelfstandig werken. 

Vragen?
Neem contact op met Sanne Blok via sanne.blok@ahk.nl.

Adres
Marineterrein, Kattenburgerstraat 5, building 027 N, 1018 JA Amsterdam.

Bert Verveld en Annet Lekkerkerker © Erwin van Amstel

Delen