Student Master Kunsteducatie Laura Bolscher ontwerpt MENGMENU voor onderzoeksconferentie

foto: Anna van Kooij

Gepubliceerd op

Op 10 februari organiseerden het LKCA en de Boekmanstichting een onderzoeksconferentie waarin zij experimenteerden met een conferentie als ‘common’, een alternatieve vorm met als doel om gezamenlijk nieuwe collectieve kennis te produceren.

Student Laura Bolscher van de Master Kunsteducatie ontwierp speciaal voor deze conferentie een MENGMENU, een ‘conversation tool’ die bezoekers hielp om contact te leggen met onbekenden. Bij binnenkomst ontving iedere bezoeker een puzzelstukje met een korte instructie, die men vervolgens kon plaatsen in de verschillende MENGMENU’s die door de ruimte verspreid stonden. Deze bevatten een klembord met een handleiding en enkele interactieve tools die dienst deden als gespreksopener. Het werk werd gebruikt door de 250 bezoekers van de conferentie.

Voor meer informatie, bezoek hier de website van Laura Bolscher: www.laurabolscher.com/meng-menu 

 

Delen