Wastelands van start; een week vol ontmoeting, workshops en lessen voor eerstejaars studenten

Gepubliceerd op

Alle eerstejaars studenten nemen deze week (24 februari - 28 februari) deel aan Wastelands. Een programma gemaakt voor studenten met veel ruimte voor kennismaking, uitwisselingen tussen opleidingen, intensieve bezoeken, inspirerende workshops en lessen van de drie domeinen binnen de ATD; Dans, Theater en DAS Graduate School (master-opleidingen).

Kennismaking en ontmoeting spelen een belangrijke rol tijdens Wastelands. De studenten maken kennis met elkaar én leren de andere disciplines binnen de academie beter kennen. Het programma werd maandagochtend geopend door interim-directeur Marjo van Schaik en Wastelands wordt op vrijdag 28 februari afgesloten met een feest van, door en voor de studenten in het IDlab.

Delen