Afstudeerplannen alumni te zien tijdens tentoonstelling Archiprix 2020

Gepubliceerd op

Bij de afsluiting van de Graduation Show 2019 afgelopen november, werd bekendgemaakt welke vier afstudeerprojecten van het studiejaar 2018-2019 mogen deelnemen aan Archiprix NL, de prestigieuze prijs voor afstuderend talent van de Nederlandse ontwerpopleidingen.

De genomineerde afstudeerprojecten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam zijn 'Nature is Under Your Feet’ van Charlotte van der Woude (master Landschapsarchitectuur), ‘Het Achterhuis’ van Paul Kuipers (master Architectuur), ‘A Sense of Home’ van Patrick Roegiers (master Architectuur) en ‘The Battle of Amsterdam’ van Andreas Mulder (master Stedenbouw).

Deze alumni presenteren hun afstudeerplannen in de Bk-EXPO van de faculteit Bouwkunde in Delft waar ze tot 12 maart te bezichtigen zijn. In deze periode zal de jury de plannen beoordelen. De uitreiking van de Archiprix NL zal plaatsvinden in het voorjaar van 2020.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk en geopend op maandag t/m donderdag tussen 07.00 en 22.00 uur, op vrijdag: van 07.00 tot 19.00 uur TU Delft, faculteit Bouwkunde, Julianalaan 134, Delft.

Delen