Vierdejaars Design & Technologie student Ben Klompen genomineerd voor een DLEP-Award 2020

Foto: Ben Klompen

Gepubliceerd op

Vierdejaars student van de opleiding Design & Technologie Ben Klompen is genomineerd voor een Dutch Live Entertainment Production Award (DLEP-Award). Hij maakt kans op een prijs in de categorie Young professional of the year. Op maandag 6 april worden tijdens de awardshow de prijswinnaars bekendgemaakt.  

Ben is, mede dankzij de goede indruk die hij achter heeft gelaten tijdens de stage die hij liep, door stagebeleiders en collega's voorgedragen en geselecteerd voor de shortlist van de DLEP-Award. Uiteindelijk heeft een vakjury besloten vanwege de indrukwekkende prestaties die hij heeft geleverd, Ben te nomineren voor een award in de categorie Young professional of the year.
 
Werkervaring 
De vierdejaars student heeft tijdens zijn opleiding al heel wat werkervaring op mogen doen. Ben heeft in het voorjaar van 2019 stage gelopen bij MOJO. Daar was hij mede verantwoordelijk voor de technische productie van het concert van de band Normaal. In augustus vorig jaar gaf hij technische ondersteuning bij het concert van Pink op het Malieveld in Den Haag. En momenteel werkt Ben als technisch productiemanager bij Sightline waar hij meehelpt bij de productie van meerdere shows, op dit moment Holland zingt Hazes

Over de DLEP-Awards
De Dutch Live Entertainment Production Awards zijn dé prijzen voor professionals binnen de live-entertainmentindustrie die een bijzondere prestatie hebben geleverd. De DLEP-awards biedt een podium waar het harde werk binnen de live-entertainment wordt erkend, gestimuleerd en versterkt. 

Delen