Opleidingen Design & Technologie en Technische Productie (AD) organiseren een livestream als alternatief voor de geannuleerde open dag

Gepubliceerd op

Opleidingen Design & Technologie en Technische Productie (AD) organiseren, als alternatief voor de geannuleerde open dag van 14 maart, een livestream. Studiekiezers kunnen via deze livestream op YouTube en Facebook informatie over de opleidingen inwinnen, er is gelegenheid om vragen te stellen en mensen uit het werkveld worden geïnterviewd. 

Op donderdag 16 april om 16.00 uur gaan de opleidingen live. De organisatie van deze online open dag ligt voor het grootste gedeelte in handen van de studenten. Zij werken keihard om op donderdagmiddag 16 april een geslaagd live-programma uit te kunnen zenden.     

De livestream is op donderdagmiddag 16 april via het YouTube-kanaal van de Academie voor Theater en Dans en het Facebook-kanaal van de opleiding Design & Technologie te volgen. 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCqDiR62s7CgMcD02_Z6WhjA
Facebook: https://www.facebook.com/DesignenTechnologie/

Delen