Identities Project wint Downbeat Student Music Award

Gepubliceerd op

Het 'Identities Project' bestaande uit CvA-studenten en -alumni heeft een prestigieuze Downbeat Student Music Award in de wacht gesleept. Het project, bestaande uit de leden Martín Díaz Freiría (altsaxofoon), Lucas Martínez (tenorsaxofoon), Floris Kappeyne (piano), Omer Govreen (contrabas) en Ilia Rayskin (drums), won in de categorie 'Small Jazz Combo'. Martín Díaz Freiría kreeg een extra vermelding voor 'uitzonderlijke solist'.

Downbeat is een vooraanstaand jazztijdschrift uit de Verenigde Staten. De Downbeat Student Music Awards worden dit jaar voor de 43e keer uitgereikt, en worden gezien als de meest prestigieuze prijzen op het gebied van jazzonderwijs. Honderden muzikanten, muziekdocenten en professionals uit de muziekwereld ontvingen hun eerste erkenning als Downbeat Student Music Award-winnaars. Prijzen worden uitgereikt in vijftien categorieën in vijf verschillende divisies.

Delen