Collectief SERIÓÓS ontvangt financiële bijdrage voor danstheaterproductie 'Schijtlijn'

Gepubliceerd op

Het collectief SERIÓÓS, bestaande uit de in 2020 afgestudeerde studenten Jasmin Deekman en Meis Köster (opleiding Docent Dans) en zakelijk leider Saven Huisman (opleiding Productie Podiumkunsten), heeft voor hun danstheaterproductie Schijtlijn van het Prins Bernhard Cultuurfonds een financiële bijdrage ontvangen. Begin deze maand is de productie voor de voorstelling gestart. 

Naast het danstheaterduo Jasmin en Meis wordt voor deze productie samengewerkt met de performers Aoife Murphy en Aristos Latrou (alumni Docent Dans), Claudio Magaña Torres (gastdocent) en Sigourney Alvares. De productie wordt ondersteund door zakelijk leider Savan Huisman (alumna Productie Podiumkunsten) en productieleider Annabelle van Iwaarden. 

Binnenkort worden de voorstellingsdata op de website van het collectief SERIÓÓS gepubliceerd.

Delen