Pitou geselecteerd voor 3Package Deal Amsterdams Fonds voor de Kunst

Foto: Sabine Rovers

Gepubliceerd op

De Amsterdamse singer-songwriter en CvA Pop alumna Pitou is geselecteerd voor de 3Package Deal van het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Jaarlijks wordt dit succesvolle programma van het AFK gelanceerd om toptalent uit verschillende kunstdisciplines te stimuleren en te faciliteren met betaalbare woon- en werkruimte, budget en een netwerk. De popartiesten voor de 3PackageDeal worden jaarlijks voorgedragen door een coalitie van Melkweg, Muziekgebouw, en het Conservatorium pop.

De AFK 3Package Deal geeft Pitou tijd en ruimte om te werken aan haar debuutalbum. Daarbij hoopt ze nieuwe mensen te ontmoeten om mee samen te werken aan videoclips en voor het realiseren van haar liveshow. 

Wat haar het meeste inspireert? “Verandering van mijn vaste patronen of zienswijzen. Dat kan ook door de ogen van iemand anders, via een boek, een concert of een gesprek.” 2020 en de coronacrisis zijn ook leerzaam geweest. Voor Pitou was het het besef dat het gedrag van mens en maatschappij heel snel kan veranderen als het nodig is: “Zowel inspirerend als beangstigend.” Komend jaar werkt ze met de 3Packagedeal van het Amsterdams Fonds voor de Kunst toe naar een eindpresentatie die haar ontwikkeling zichtbaar maakt voor de stad. Om nu al te benoemen hoe dat eruit moet komen te zien, zou haar alleen maar in de weg zitten: “We Zullen Zien :)”

 

 

Delen