De Artistic Research Week 2020 gaat op 2 oktober van start (en is volledig via livestream te volgen)

Gepubliceerd op

Misho Antadze, Alberto Delgado de Ita, Federico Sande Novo, Juan Palacios en Sophie Wright presenteren de resultaten van hun tweejarige artistieke onderzoek. Deze filmmakers en visual artists, afkomstig van over de hele wereld, gingen ieder op hun eigen manier op een ongelooflijke manier om met de verandering in werken die de lockdown en het coronavirus eerder dit jaar van hen eisten. Ze zijn vol in de onderbreking gedoken om deze te kunnen onderzoeken en zo tot rijke voorstellen en uitdagenden werken te komen. 

In SUSPENSION POINTS delen ze hun bevindingen door middel van (bewegend) beeld, geluid en woorden. Kijk mee naar hun films (in uitvoering), installaties, publicaties, presentaties en lezing-performances.

Het volledige programma van de Artistic Research Week is ook bij te wonen via livestream. Deze links vind je op vrijdag 2 oktober per programmaonderdeel op filmacademiefestival.nl.

Delen