Ondersteunende beurs voor zangeres Adanya Dunn

Gepubliceerd op

Mezzo-sopraan Adanya Dunn heeft een beurs van $10.000 (Developing Artist Grant) ontvangen van The Hnatyshyn Foundation in Canada. 

Adanya is recentelijk afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam in Klassieke Zang (Master). Ze blijft nog een jaar studeren aan het Conservatorium van Amsterdam als contractstudent. Adanya studeert zang bij Don Marrazzo en wordt gecoacht door Nathalie Doucet. 

Aankomende voorstellingen zijn onder andere een openingsvoorstelling onderdeel van de Grote Zangers-serie in het Muziekgebouw en een solorecital in hun serie van huisconcerten. Ook een concerttour door Nederland met haar zang-piano duo staat gepland, waarbij ze originele composities en arrangementen ten gehore brengen. 

Ter ondersteuning van jong talent, reikt The Hnatyshyn Foundation reikt ieder jaar 7 beurzen ter waarde van $10.000 uit aan veelbelovende Canadese artiesten. Er is een beurs voor elk van de volgende categorieen: klassieke muziek (orkestinstrument), klassieke muziek (piano), klassieke zang, moderne dans, jazz, acteren (Engels theater) en acteren (Frans theater).

Delen